.



Närmare har jag aldrig varit
Det är dags att få tummen ur de berömda hålet. Två projekt har stått alldeles för länge. Man ska ju aldrig bli klar i livet har jag hört, men två punkter är kvar på min önskelista som innefattar bara mig själv och min vardag. Under 7 års tid har jag betat av en lång lista som från början innehöll 37 punkter. Nu återstår två, körkortet och det egna företaget.

I startgroparna
Det är helt klart en förändring på G. Helst fr.o.m. igår skulle jag ha varit Vision Media. Ett företag som fokuserar på kreativa lösningar till förmånliga priser. Det innefattar väggmålningar, konstverk, illustrationer och grafiska profiler ja allt du kan tänka dig i skapande-väg, men där fokus ligger på Line-art. En vision som blir till verklighet. Jag är redan fullbokad med allt från väggmålningar till tatueringar. Så, nu är det dags att göra en dröm till verklighet.                

En lördag i romantikens tecken

Gårdagen bjöd på det mesta. Till och med en del överraskningar och även ett väldigt annorlunda telefonsamtal. Idag har vi förhoppningsvis den bästa dagen på året. En lördag i romantikens tecken, gånger 2 dessutom. Idag är min och Antons kärleksdag. Vad det innebär det vet man aldrig. 3-rätters och vin är obligatoriskt. Synd att jag är för ivrig så att jag redan avslöjat Antons present. Nåväl. Kvällen kommer även avrundas med lite bröllopsplanering i maskopi med min broder.

Jag har bestämt mig





Under många år har människor trampat på mig...
Jag har blivit oskyldigt anklagad för det ena sjukare än det andra. I stort sett varje gång p.g.a. någon annan människas dåliga beteende eller val att skydda sig själv före andra, före sanningen. Jag kommer inte att ge fler tjänster eller rädda fler människor ifrån sina egna misstag. Ingen lär sig av att någon annan tar hand om problemen. Förr eller senare får man alltid upprättelse, det får man, men från och med nu kommer jag aldrig att ljuga eller skydda en vän som gör fel så att jag inte ens behöver få upprättelse. En gång väntade jag i två år på sanningen. Och känslan när ursäkten kom är helt obeskrivlig. Så mycket smärt och så mycket sorg som jag fick gå igenom p.g.a. att någon annan ljög om mig. Av någon anledning så försätter jag mig, kontinuerligt, i dessa situationer. Men jag säger de, aldrig mera.

Nu får det fan vara nog








Åren går, livet går vidare - eller?








I'm cheating



Jahapp då var tidningen under utdelning. Ni förstår väl att det innebär att jag bara har en till kvar så är det semester. Ingen kan förstå hur mycket jag längtar. Möjligtvis Carolina Wiklund. Hon kan nog ana.

Det här med beach 2011 gick som lite långsamt.
Visst, jag gick ned nästan tio kilo men nu har jag gått upp 3 kilo. Allt är så lockande. Jag har sommar i mitt huvud och vill dricka öl hela dagarna. Jag fuskar helt enkelt. Man blir inte direkt beach-fit på öl och efterrätter i solen.
Men se bara på alla uteserveringar som lockar. Dessutom har dom finfina erbjudanden. Trottoarpratare med vinglas på, vem kan motstå rose och kladdkaka med jordgubbar i strålande solsken? Nej, nu måste jag disciplinera mig. Jag börjar med solarium två gånger idag.

Väl mött tjockisar!

Gammal kärlek rostar aldrig

I helgen kommer jag faktiskt att förgylla Boden med min närvaro. Någon gång i vintras var senaste gången och jag måste säga att Boden blir bättre när man får sakna det lite. Mitt älskade Bränna har öppnat uteserveringen - osökt kommer jag att tänka på iskallt rosé, infravärme och filtar. Boden lockar på ett märkligt oförklarligt vis. Förgylla mina dagar kommer min älskade Johanna att göra. Det blir schlager-glamour och champagne i Luleå. Men först. En liten överraskning till min älskade gumma!

Tänk så enkelt livet är egentligen
Jag vet att jag tjatar om detta men det är som "Konsten att vara snäll". Livet är så enkelt. Ditt bemötande, ditt sätt att vara formar hela din framtid och dina framgångar. Sluta tjaffsa. Tänk logiskt och var lugn - då flyter livet på nästan av sig själv - helt smärtfritt!






It's allright




Konsten att vara snäll - vi är våra relationer
Har ni läst boken? Den behandlar begreppet snällhet, som författaren menar inkluderar ansvarstagande, förmåga att säga ifrån och att hantera konflikter. I boken tar han avstånd från snällhet i bemärkelsen medgörlighet eller mesighet. Han betonar att genom att vara snälla mot andra hjälper vi samtidigt oss själva - snällhet blir därmed en form av upplyst egoism. Snällhet är den viktigaste enskilda framgångsfaktorn i våra liv, vilket gäller för både individer, grupper och samhällen. Vi är våra relationer och snällhet är något av det finaste som vi kan ägna oss åt.

Inte riktigt medvetet
Utan att reflektera har jag, efter att Caroliiine för flera år sedan skickade boken till mig, förändrat mitt sätt att vara. Jag vet att boken påverkade mig en hel del. Men det är först nu som jag verkligen har reflekterat över att jag faktiskt i stor utsträckningen lever efter Einhorns teorier. Och himmel så enkelt livet har blivit. Ta ansvar, säg ifrån och hantera konflikter stillsamt. Jag säger bara - läs boken! Vilken motivator och kreativism.




Gosh!






Vilket lättande möte igår. Det händer grejer ska ni veta. Positiva och energigivande sådana. Möte med banken idag. Nu ska här (förhoppningsvis) sparas på lite högre nivå. Vad fan - jag är snart trettio och nallar från sparkontot VARJE månad. Skäms på mig!

Semestern närmar sig typ 7 veckor kvar. Sedan drar jag. Det blir resande fot hela semestern. In Sweden i will go to Kalix, Överkalix, Luleå (Joppoo) Skellefteå, Sthlm och Strömstad. Sedan bär det av till Legoland. Självklart ska min älskade dit. Prag för storstadsliv och shopping i Linas ära. Därefter mitt Mecka - Italien! Jag vill visa mina smultronställen till mina favoriter.

(Oven lite bilder från tidigare resor och favoritmål)

Oh what ey dream!



Elin i huvudrollen
Jag tror att jag har sett "Taken" för många gånger för i natt var det jag som hade huvudrollen i den filmen. Förutom att allt var autentiskt med mitt verkliga liv. Gah! Man kan ju bli rädd för mindre. Inte kul att vakna upp med astmaanfall och tro att någon har brutit sig in i lägenheten. Sömnbrist AB.

Roadtrip




Jag har redan semester där uppe.

Ni skulle ha sett vad jag skrev igår. Oj. Nu gäller det att rycka upp sig inför den hutlösa slutspurten innan långledigheten. 2 utgivningar kvar. De tuffaste på året men samtidigt roligaste. Gyllene Vardag drar igång på onsdag. Då ska vi i ledningen sätta oss ned och välja ut artister, dansare, körer o.s.v. Det är helt galet mycket roliga saker som händer. Jag kan inte annat än längta. Framförallt till roadtripen. Vi har massvis med olika resmål vi vill ta oss an.

Kan dock inte låta bli att ha en liten klump i magen. Jag hoppas att semestertiden blir semester snarare än grop och nya tag.

Nej nu ska jag längta till roadtrippen!



Oj!


Födelsedagsfirande
Vilken fredag det blev, stress som galning, party alldeles för sent och sedan upp tidigt för att ta emot hela Antons familj och bjuda på lunch. Trots att vi var sena och jag var näst intill panikslagen gick allt jättebra. Maten blev jättegod och alla var nöjda. Viktigast av allt - Antons smile försvann nog inte en sekund! Och vilka presenter. Rörande när alla parter verkligen tänkt till.

Helt galna
Jag kan i och med helgen konstatera att jag har superhärliga vänner och en helt galen livskamrat. Jag har sällan skrattat så mycket som i helgen. Äta habanerosås från helvetet, mental picture planting, fest, mode, dans, show, grill-time, badtunna och mycket mycket mera!
Under fredagens megafon-fest kände jag mig verkligen som en prinsessa. Anton flirtade flitigt med mig från scenen och utanför scen var armen ständigt omkring mig. <3  Tyvärr misslyckades vi med vår “ja må du leva”- sång. Anton hade lurat oss att han skulle bära en one-pice. Jag hade informerat vännerna att när han entrar scenen med denna sjunger vi on top of our lungs “ja må han leva”. Han kom naturligtvis aldrig ut med en one-pice. Det var något han sa för att jag inte skulle vara så nervös över min klädsel. Skit också!

Trots att jag valde att vara en partypooper under lördagen så kom mina vänner från Boden och gjorde Skellefteå osäkert tillsammans med min älskade Anton som agerade perfekt värd. Det är vad jag kallar kärlek och vänner. Min rygg var så upp och ned att jag kände att det var dags för vila. Jag kan då konstatera ytterligare en sak. Mina vänner är galna, min karl är galen och man kan ha hur kul som helst när man ligger hemma och får fyllesamtal under kvällen. <3 Tack alla för en härlig helg!


Jag förtjänar inte det här..
Många jobbar och sliter utan resultat. Mår dåligt och våndas över att ingenting händer. I helgen har jag fuskat. Jag är en fuskare. Men trots detta fortsätter min viktnedgång. Om än sakta så går jag ned.

RSS 2.0