Knarka ihjäl dig så vitt jag vet!




VAR I HELVETE ÄR SVERIGE PÅ VÄG?
Jag kommer aldrig mer att titta på programmet Idol. Vet ni om att största delen tittare består av unga flickor och pojkar som ser upp till de så kallade "Idolerna". Hur kan man överhuvudtaget rösta fram en PUNDARE! Hur tänker tv4 - är det här deras "nya marknadsplan" för Idol? Vad håller Sony BMG på med? Vad händer med dessa ungdomars syn på droger när hela svenska folket accepterar förebildernas missbruk? Och i detta fall, till och med hyllar personen i fråga.


"Pressen har varit så stor"
Men bu fuckin hu!
Jag vet att pressen är stor eftersom en vän til mig deltagit.
Men inte knarkade han för det!





Ja då var julen..




...runt hörnet

Lucia, men vad säger du! Ja, det var min reaktion den 13 december. Jag har inte minsta lilla julkänsla i kroppen. Trots att julbord, glödd, sillinläggningar och julmusik är en del av min vardag. Nio dagar kvar till julafton och inte en enda julklapp inhandlad. Men det berör mig inte. Allt jag längtar efter är lediga dagar tillsammans med min älskade och hans underbara familj.

Nu blir det julfika med kollegorna och sedan packning inför min SPA-resa WOHOO!



Show och framtid


Det slog mig att jag faktiskt är vuxen.
Kanske var det så att studiobilderna med tydliga rynkor bidrog till min plötsliga insikt. Eller så är det så att man känner sig vuxen när man är i startgropen till egna företaget. Jag behöver börja ta betalt för mina konsultjobb inom alla kategorier. Jag har ett jätteroligt projekt på G. Olika arrangemang och grafiska jobb inom musikbranschen. Cashen kan rulla in som dom ska!

I morgon stundar Julshow i Skellefteå.
19.00 hämtar Antons familj upp mig. Min älskling kommer att ge mig rosenröda kinder av stolthet när vi sitter där, vid honnörsbordet. Jag känner kärleken i varje liten millimeter av kroppen. I helgen är det du och jag Anton. <3




Förälskad och kär...





Ordens betydelse har diskuterats i oändlighet

För mig innebär förälskelse ett förstadie till att älska någon. Det kvittrar, tindrar och bubblar och man yrar omkring som en blind och döv höna. Emedan att vara kär och att älska någon är när två individer har tagit sig till nästa steg. Man vågar säga den skrämmande meningen som innefattar orden dig, jag och älskar. Vad jag inte visste var att en kombination av dessa två, är just det som alla dessa kärleksfilmer försöker spegla. Men som dom i mitt tycke inte riktigt lyckas med. En underbar känsla förmedlas - visst. Men. Jag skulle vilja se en kärleksfilm som regisserats och inspirerats av de människor som på riktigt fått uppleva den här känslan. Vilket är ytterst få människor. Jag har trott mig vara kär och jag vet att så många andra går omkring och tror sig vara det. Ni följer någon sorts mall för hur en "ursvensson" skall vara. Villa, lantställe, vigsel, parmiddagar och abrupta slut med bruk av preventivmedel - vilket i sin tur förhoppningsvis resulterar i en tillökning i familjen. Jag tror inte alls på det där. När du träffar din soulmate då försvinner alla mallar och klausuler. Du lever livet och livet lever inte dig.

RSS 2.0