Free spirit

Nu har jag minst sagt legat på latsidan vad gäller bloggen. Men jag lovar det finns en förklaring. Jag har varit på resande fot och innan dess gjorde jag färdigt sommarens stora nummer av Guiden.
Men, det är inte vad som är det viktigaste jag har varit med om under min frånvaro. Min kära syster Linda Anette Landström har nu lagt till namnet Andersson i sin samling och kan inte längre kallas fröken - utan fru. Många glädjetårar, god mat och underbar musik tillsammans med släkten och goda vänner från nu och då är väl vad som skildrar det perfekta bröllopet.

Att vara en freespririt-persona
Matsalsbordet är delvis fyllt av underliga ting som vanligtvis inte används i den här hemvisten. Myggspiror, trangia-kök, plastlådor med strösocker och O'boy så klart. Vi ska ut och resa. Kan tyckas märkligt att vara ord från en som har beklagat sig över allt "hattade hit och dit". Men, en resa mot solen, utan tid, i sann free spirit-anda är någonting helt annat. Vi packar även med våra små hippie-vänner Jens och Lina, tält och tjocka uppblåsbara dubbelsängar.

Mot solen mina vänner - mot solen




"To keep our faces toward change and behave like free spirits in the presence of fate is strength undefeatable"

RSS 2.0