Små goda ting...




Tänk att ett mess eller en kommentar på Facebook kan betyda så mycket.
Efter ett dåligt av slut på gårdagen var jag allt utom på topp. En Kärleksfull liten kommentar från min älskade var allt som behövdes för att jag skulle somna gott. Det finns så mycket små saker som gör så otroligt stor skillnad. Ett litet samtal med Lina som tackade mig, skjuts hem av Jannice, ett litet sms från Jens som berättar om en mysig kväll i verkstaden. En förklaring om vilka kunskaper min käresta bestitter och så är jag sprudlande lycklig.

5 hjärtans-tips



Som en saga...







Jag möttes av en doft av underbar citron-lax och stearin
Jag möttes av en gnistrande man, ett dukat bord och ett kliniskt hem. Känslorna var överväldigande, nästan bubblande ut på skinnet. Långa kyssar.

Hela helgen har fortsatt i samma tema. Jag förespråkar att man struntar i alla hjärtans dags alla påtvingade kommersiella påhitt. Men samtidigt finner jag mig lycklig över de nougathjärta jag åt på Stigs Café i Sörböle.
Samtidigt måste jag hålla glädjetårarna tillbaka när Anton säger att vi firar nu eftersom vi inte ses på måndag. En alla hjärtans helg. En våra hjärtans helg. Kanske inte full av kommersiella prylar som spelande kort, nallar, chokladrosor och annat tjaffs som man tryckt upp glad alla hjärtans dag på. Men jag måste erkänna. Jag skulle bli glad av dessa påtvingade prylar som finns bara för att handeln ska blomstra ytterligare en dag på året. Kärlek ska inte kunna köpas och betyder mer när det inte är alla hjärtans dag, men samtidigt - whats the harm ;)


Du bestämmer över ditt liv





Ekorrhjul är djävulens påfund.

Vi har alla någon gång hamnat där. Enligt mig är det något som inte alls behöver finnas eftersom det enbart handlar om självdisciplin. Jag antar att det är något man lär sig med tiden. Du styr själv över ditt liv och vad du omgers av.





<3








Nej, det är inte alla hjärtans dag på måndag.
Det är mitt hjärtas dag.
Det är Antons dag.




















Fuck you Murphy




Dagen började så bra

Kanske var det gårdagens avslut och nattens goda sömn som gjorde rivstarten i morse. Jag är fast besluten om att hålla lågan vid liv men jag tror att världen vill något helt annat. Om ni inte har följt mig på Facebook vet ni heller inte tat jag har "förkylning" på balansnerven. Det gör att jag ständigt har känslan av att precis ha klivit av en karusell. Kan tyckas vara rätt skojsigt med karusellkänsla, men tyvärr är det inte så kul 2 veckor senare.
Min fantastiska rivstart på dagen höll på att få ett abrupt slut när jag alldeles för snabbt vände mig om för att stänga av larmet på telefonen. För att inte glömma bort tiden snoozar jag mig igenom morgonens bestyr. Med tandborsten i mun vände jag mig allt för kvickt och plötsligt låg jag på golvet med tröskeln inkörd i armen. Jag kanske överdriver men det kändes som om jag bröt den. Men jag tänkte... Nej, min dag ska fortsätta vara bra.

Och den fortsatte vara bra
Nu sitter jag på jobbet. Småler lite sådär för mig själv. Jag fått ett mail av en designer. Helt otroligt vilken kontakt jag skapat. Det går bra för mig nu. Jag ska ha en bra dag, vad Murphy än säger.


P.S.
Karrären sätter fart. Det kanske är dags att göra som alla säger. Starta eget.
Konst, grafisk konst, Line-art och illustartioner ÄR min grej.

iWork




Om ni inte redan visste det så älskar jag mitt jobb. Fashion Week & Marc Jacobs gör det inte tråkigare.

RSS 2.0