Tager du...





En helg med kärlek som huvudtema har precis passerat
Fredrik Ridderström tog Sara Öman som sin maka och lovade att älska i nöd och lust. Jag har bölat som en tjurig treåring. Hurvlat och snyftat och stundvis kippat efter andan. Jag måste hålla med en utav talarna. Jag är så fruktansvärt stolt över Fredrik och glad för Saras skull. Tårtan blev succé trots att jag stundvis höll på att få ett nervöst sammanbrott då spisens termostat bestämde sig för att ge upp - MITT i tårtbottensbaket! Det blev köpesbottnar men tårtan var forfarande uppskattad. Lindas sång och Antons komp på gitarr var "flawless" och fruktansvärt vackert. Turordningen på namnen (Elin & Anton blev Anton & Elin) förändrades innan kvällen var slut. Anton gjorde succé. Inte mig emot. När mina vänner älskar min nästa älskar även jag honom lite mer.

Åter igen trodde jag inte att detta var möjligt men - jag älskar karln ännumera.


(Några utvalda bilder från bröllopet kommer....)

To have and not to hold







Se så vackert den brinner...
Vad gör man inte för att komma ifrån kylan som kommer redan i agusti så här långt norrut. Vi omger oss av halsdukar, filtar, tofflor, koftor och gigantiska tekoppar. Jag har alltid fascinerats av Biometanolspisar. Och nu har jag en egen!

En helg att se fram emot






Svimma inte nu, men vi spenderar helgen i Boden.
Konserter, bröllop, middagar och bio är inkluderade i helgens vistelse i Boden. Anton tar med gitarren och spelar en trudelutt när Fredrik och Sara blir ett. Jag bakar tårtan och fotograferar. Det är något av det bästa jag vet. Att kunna bidra till att ens vänner får det där lilla extra. Precis som med Johannas bröllop, eller Antons spelningar, eller vänners företagsprofileringar. Det är faktiskt det bästa jag vet, näst efter musik och Anton. Dårå.

Jag sa nog kanske för mycket
Som ni vet spanar jag hela iden i kommande trender eftersom jag gör mode-reportage för Guidenmedia. Det är rätt vitkgit att föregå med gott exempel då man ska leka trendspanare. Sammet och skira nnude-färger är vad som gäller. Jag pratade om att min garderob ljusnat, liksom håret och sminket. Men jag ångrar mig. *Skrattar*

IM BACK TO BLACK & LEATHER!


Igår vad det 169 och idag 17?
Är jag så tråkig..

Here to stay...


My friend...





Den här bilden är oslagbar och jag är en väldigt stolt vännina


Johanna Jakobsson
Man möter alltid olika människor genom livet. En del liksom greppar tag. En del finns där alltid, vad än som än händer. Det är dom vännerna vi ska vara rädda om. Ofta är det inget uttalat. Det är en känsla man känner. Den känslan känner jag för Johanna Jakobsson. En sann vän och jag älskar dig mer än du kan ana. Nästa mål - resa till Peru i December.



It's frieday baby..






Ohälsosamt tävlingsinriktad
Helgen kommer att bli sprakande. Jag känner det ut i tårna. Bror och hans sambo anländer till dukat bord i Skellefteå i afton. Först ska jag skicka tidningen till tryckeriet och sedan bär det av mot Skelet. Boda borg är en av de händelser som står på listan. Sist jag var där hade jag helt fel människor på mitt lag. Jag är ju så vansinnigt (ohälsosamt) tävlingsinriktad. Då kan man inte hålla på och drälla omkring lite smålullig och inte göra sitt bästa. *Ler* Den här gånger åker även kameran med så att jag kan fylla på mitt album med lite "finare" bilder.

Höres på måndag!


Avdankad bloggräv...



60 nya besök igår - inte illa pinkat för en avdankad bloggräv som jag.
Jag har väl sällan något intressant att förtälja, skulle jag vilja påstå, med en gnutta förhoppning om att jag inte har kvar mina läsare från sexbloggsperioden. Det är väl ingen hemlighet att jag fick det rätt hett om öronen på grund av att jag var brutalärlig och dessutom framgångsrik i mitt  skrivande ( av någon osedvanligt sjukt anledning). Turligt nog var det en övergångsperiod i mitt liv. Till mångas besvikelse går jag inte längre ut och har inte druckit champagne mer än en gång på 2 år. Mina kläder kommer från H&M och jag har lagt på mig en del kilon. Min fokus ligger på karriären och den stora kärleken - Anton Boström. Till ytterligare förtret för flertalet är jag heller inte inblandad i några konflikter. Jag måtte sannerligen vara en stor besvikelse för bloggvärlden. Ingenting att skvallra om och ingen att klanka ned på. Men lugn bara lugn, en del ser till att hitta på saker istället.

"Vart har Elin Landström tagit vägen"
Ni kan vara lugna jag har inte försvunnit. Jag har bara ljusat upp mitt hår i en mjuk brun ton och det finns inte längre svart smink i min necessär. Mina kläder är lätta och färgglada och jag anser att det finns viktigare saker i livet än lyx. Fokus ligger på familjen, livet och framtiden med den mest fantastiska personen jag mött. Han som fick mig att hitta mig själv. Han som gjorde mig komplett. <3

Idag är mitt liv fyllt av kärlek och fantastiska människor. Kontakten med min familj är återupprättad och jag har hittat My perfect match. Alla kan göra omprioriteringar i livet - det känns som om jag har gjort en helomvändning. Jag vet vad som är viktigt. Och har aldrig varit lyckligare....

Tack till alla er som förgyller mitt liv!




Lite att se fram emot...



Först ett konstaterande
Varför finns inte blubb i encyklopedin?
Det är ett ord som passar helt perfekt in i min vokabulär. Vad vore jag utan blubb? Jo, absolut ingenting.

Mat & musik

Idag har vi onsdag, men jag har torsdag, till och med på p-pillerkartan. Överdos = Illamående. Det är väl kanske inte något att se fram emot däremot är jag glad att det är onsdag och därav snart fredag. Dagen då bror med sambo anländer till Skellefteå för psykotiska musikinspelningar och god mat.

Ibland kan jag fastna

Är det inte lustigt att man trivs så bra på körskolan att man kan fastna i två timmar istället för den planerade kvarten? Nåväl, körkortet är i full gång. Ser fram emot att börja ratta runt stan och skicka gubben på handledarkurs. Men lugn, än släpper dom inte ut mig på vägarna och jag lovar att varna på facebook innan jag beger mig.


Checklista
  • Besök av VD
  • Bror + sambo hälsar på
  • Cissi
  • Musik
  • Lön
  • Körkort
  • Kalix

Har ni...




.. känt den där känslan
då det inte spelar någon roll om det är regn eller solsken? Om det är varmt eller kallt? Jag har ALDRIG i hela mitt liv varit så lycklig som nu är. Det bubblar inom mig. En känsla som är svår att beskriva men, skulle det ösregna nu finsn det en viss risk för att jag skulle jag springa ut, utan paraply och kasta ut armarna i en piruett. DEN känslan.



Citerar...


Framtiden ljusnar...




...och Leoniderna är här
Allt kan man inte dela med sig på en allmän blogg. Jag kan dock säga att jag idag fick glada nyheter av verkställande direktör på Guiden Västerbotten. En god start på dagen och framförallt helgen. Som även denna gång går i romantikens tecken. I kväll får jag middagen serverad för att sedan ta en biltur till urskogen. Bortom alla gatulysen och strålkastare - för att förhoppningsvis kunna ta den av det utlovade himlaspelet som äger rum i afton.

För att ta den av det som inte är för allmänna ögon får ni be om lösenord och för er som redan har det är det bara att logga in på min privata blogg.


Mustigt!











Semestern är slut och livet går vidare. Efter flera lugna veckor tar jobbet nu vid. Jag måste erkänna att jag saknat rutinerna och kreativiteten som faktikt finns på Guiden. Världens bästa arbetsplats.

Vi strålar
Mycket har hänt sista månaderna. Jag har inte bara välkomnats in i en ny fantastiskt familj. Familjen Boström. Jag har även återfått en fin kontakt med min egna familj. Det känns som om alla omkring oss blomstrar. Precis som jag och Anton gör. Jag har hittat min plats i livet. Aldrig har jag varit så här lycklig. Kunde heller aldrig föreställa mig att det var så här saker och ting kunde och skulle vara. Man vet när man är där.

Nu närmar sig hösten och det känns i hela kroppen. Kanke inte på de vis som alla kan tro. Precis som dom flesta känner när sommaren närmar sig, känner jag när hösten nalkas. Det pirrar i kroppen av längtan efter mustiga dofter, mörka kvällar, tjocka filtar, stickat, soppor, te och inte att förglömma mustiga grytor. Elljusspåret. Jag har dessutom så tur att det här är min älskades favorittid på året också. Han var inte sen med att följa ut i skogen. Fiske. Natur. Kärlek - är som bäst om hösten.

Som gourmand kan man inte ha det bättre. Äppelträden skördas och pajerna blir gudomliga. Svampen skall plockas och tillagas eller frysas in. Bären plockas och vi gör allt från geléer och safter till sylt och marmelad. Vad ska jag säga - jag älskar hösten!









RSS 2.0