Fördelar...




...med att vara duktig på att laga mat - är att man får äta god mat.
Idag blev det lite lamm. Vädret tillåter även ett glas rött. Sedan kanske det, på cykel, bär av till min gamla vän Madeleine som firat sin 28 års dag. Grattis till dig gumman!


...med spontan som titel



"Wood-tracking"

Att sitta på jobbet och färdigställa vårat stora sommarnummer gör inte att man längtar mindre efter semestern. Sevädheter hit och sevärdheter dit. En sak är säker. Svenska sommaren är gravt underskattad. Antingen börjar jag bli gammal eller så har jag bara insett värdet tiden faktiskt har. Vem orkar stressa iväg på en solsemester i Thailand? När man kan åka till Metträskbergstjärn i Överkalix, få "wood-tracking"-, bergsklättring-, fiske-, bad- och egenhändigt inrättade gourmet-upplevelser på en och samma gång. Det tar minimalt med tid och bjuder på vackra midnatssolsvyer. Vi får kvalitativ tid utan att behöva slåss om samma baden-baden som någon kritvit engelsman. Vi får tid till släkt och familj.

På tal om familj
Vi är även bjuden på den årliga fisketuren med familjen Boström, en 40 minuters båtfärd till ett läger, tillsammans med 6 småttingar, 6 vuxna och 2 pyttingar. Ska bli intressant! Naturligtvis kommer vi att delta i sommarens Piteå Dansar och ler. Husvagnssemester väntar (skulle jag tro). Det blir helt enkelt en svensk sommar i år. Ett oberäkneligt schema med spontan som titel.

"Vi kör dit vi hamnar"

Välkommen till min nya blogg!

 

A bit of Prinsipesan

Eftersom det nu tjatats om mitt bloggande tänkte jag vara vänlig nog att starta en blogg på sidan om min låsta. Vänner blir tillfrågade om lösenordet titt som tätt. Dock verkar det svårt att fråga mig rakt ut. Men eftersom många fina människor undrar vad jag gör, hur det går för mig och vad som finns bakom dessa låsta dörrar, tänkte jag att jag startar en ny blogg. En liten bit av Prisnipesan. A bit of Prinsipesan - helt enkelt. Här kan ni läsa om vad jag pysslar med om dagarna, vad jag har för åsikter och vem jag tänker på. Ni som har mitt lösenord till originalboggen behöver inte bemöda er att läsa denna eftersom alla inlägg på denna blogg presenteras även där.

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0