This is life

If there's an end - there was no purpose. If there's a purpose there will be an experience



Trygghet...





...är något som alla människor vill och behöver känna.

Men ibland kan denna trygghet ställa till det. Man stannar kvar även fast man egentligen behöver vara någon annan stans och i vissa fall får man inte tillräckligt med trygghet och blir otålig pågrund av den bristande tron på framtiden. Oro. Oro är grunden till detta trygghetsbehov vi alla känner mer eller mindre. Erkänner eller erkänner inte. Vi lever bara en gång. Lev. Lita på att vad som än går fel - kan det inte vara fel får då skulle det inte inträffa. Finns det ett slut fanns det ingen mening. Du har handlat rätt. Finns det en mening - kommer den varesig vi vill eller inte.



Idag är ingen vanlig dag..




...för idag är Prinsipesans pensioneringsdag, hurra, hurra, hurra!

Nej inte än faktiskt men jag måste erkänna att jag börjar få lite ålderskomplex. Jag vet att alla som är äldre än mig blir förbannade nu men det är ju MIN känsla. Jag ser inte någon annan som gammal. Trots detta har jag en utomordentligt bra dag. Ett fantastiskt liv - helt enkelt. För inte alls länge sedan var jag förkrossad, ensam och självömkande. Ve och fasa. Idag omges jag av stora guldklumpar och har aldrig förr fått så mycket kärlek. Det märks så jag blir generad en dag som denna. Då man fyller ojämnt och det inte alls egentligen är en speciell dag. Phu.. Ring brandkåren. Är röd av alla lyckönskningar och gratulationer.

Världen är inte så dum. Var rädd om era guldkorn.


Vad är det som alltid kommer ikapp en?

Vissa gånger har jag tappat modet. Det är i situationerna när människor har behandlat mig som en trasa. Trots all den energi jag lagt ned. Trots att min själ fått sig en törn på grund av att jag lagt ned så mycket tid på att fixa, hjälpa eller bara för att få situationer att fungera. Som jag har ställt upp. I vissa fall har jag ångrat mig sekunden efter. Jag har skyddat personer jag bryr mig om på ett vis där jag till och med tagit på mig skuld för något jag inte gjjort. Jag har vänt människor emot mig för att skydda personer jag älskar. När jag sedan blivit övergiven. Lämnad i min egen björntjänst. Har jag alltid tänkt - sanningen kommer alltid fram, synden straffar alltid sig själv. Och mycket riktigt. En efter en har synden tagit. Det är min tröst när dömande ögon tittar på mig. Jag vet att jag kan hålla huvudet högt.

Rock-musiker

Anton är vidare i uttagningen och får besked i slutet av April. Han är en av favoriterna så vi är hoppfulla. Hur de än går är det en otrolig prestation att komma så här långt! Jag är världens mest stolta flickvän. Det har varit så otroligt roligt att följa hans utveckling. Från lite nervös och försiktig på scenen i kulturens hus till en ödmjuk men säker artist i toppen på uttagningen.

Lycka




Det finns få saker som ger som så mycket glädje som...
Att vakna en måndag morgon, känna sig utvilad och tillfreds är få förunnat. Även mig. På morgon vaknade jag innan väckarklockan ljöd och var allmänt nöjd med vad livet i denna stud har att erbjuda. Det är en gåva jag önskar er alla. Lite då och då vaknar jag till och inser hur mycket de människorna jag omges av betyder för mig. Det är då jag blir lugn och tillfreds. Det är då jag tar mig tiden till att visa vad jag känner. Allt från att skriva ett sms till att ge det dyrbaraste vi har - tid. I helgen har jag använt min tid väl och till det som jag älskar mest. Vänner, god mat & dryck och även 50/50 av mina och Antons intressen.

Att kombinera sina intressen
Enklaste vägen till en lyckad relation, anser jag är, kunskapen att kombinera era intressen. Anton älskar musik, mig och bilbygge. Jag älskar mat, mat, mat och Anton. Våra mest lyckade helger spenderas i garaget, musiken ljuder i högtalarna, brasan sprakar och maten tillagas över den, samtidigt som Anton ligger under bilen och ber mig skicka ett skjutmått, en fjortons nyckel, eller tretton var det visst.

Kärleken övervinner allt...





Var rädd om den du älskar

Det är ett ordspråk som man inte förstår innebörden av förrän man har levt på riktigt. Var och varannan dag ser jag par som orättvist får många fler prövningar än övriga. Sjukdomar, dödsfall, avund och mycket, mycket mera är yttre faktorer som påverkar oss varesig vi vill eller inte. Ett sms från ett oregistrerat kontantkort dimper ned i telefonen - enda avsikten är att skada. Någon i närheten går bort eller insjuknar. Missfall. Man får vattenskada i huset.
Vi omges ständigt av yttre faktorer som påverkar oss negativt. Men kärleken övervinner allt. Det ger mig så mycket glädje när jag ser den styrkan som faktiskt finns bakom ett kärlekspar. Känslan och tanken är "Vi har varandra och tillsammans klarar vi allt". Eller ännu bättre "Vi har varandra och tillsammans upplever vi och tar ut så mycket av livet som det bara går"





RSS 2.0