Den blomster tid nu kommer





Är det så att den lilla sol som smekt min kind har gett så otroligt mycket ny energi? Jag vill bläddra i sommarkataloger. Planera solstunder vid älven på baksidan av min nya bostad. Jag tänker fiske, brygga, kylbag, picknick, jordgubbar och sand (inte i kombination). Detta utan att bli negativt påverkad av den faktiska vintern, att det är februari och än så länge lågt kvar tills jag får känna sommarens sköna bris. Eller är det - simply that my PMS is over?



Ett stort musikprojekt




Fokus vila inför...

Under helgen kommer min fokus att ligga på quality-time med kärleken, vila, garage och mat. Högsta prio är vila eftersom ett efterlängtat möte sker under måndag eftermiddag.

I have a dream
Denna dröm startar måndag 17 januari kl. 17.30. Det kommer att bli storslaget, det kommer att inkludera musik och mat - allt till förmån för behövande. Nu pratar vi inte småskaligt. Målet är 1000 nöjda besökare.

Make your difference!




Vad kärlek är...



Man kan diskutera i all oändlighet vad kärlek är. För mig står Anton för exakt vad kärlek är för mig. Det handlar inte om blommor och choklad utan hans sätt att omfamna min omgivning, och mig. Romantik är ingen bristvara i vårt förhållande. Självklart finns det olika definitioner på romantik och det säger jag inte för att försvara oss på något vis utan för att komma fram till att vi har en sund syn på romantik. En helkväll i garaget, iförd overall, sprakande kamin, lutandes över motorn - det är romantik för oss. Djupa blickar och ömma kyssar kan ske vart än du än är. På en lyxig restaurang eller som i vårt fall i garaget.

Anytime anywhere
Ibland händer det saker som man inte kan förhindra. Mirja är en av mina närmsta vänner. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Tyvärr miste hon sin far för en tid sedan. Här kommer omfamningen av omgivningen in. Dagen det ofattbara inträffade befann jag och Anton oss i Skellefteå. När Mirja kom med beskedet vände Anton ögonblickligen bilen, med riktning Boden. Sedan trampade han plattan i botten.

Elin: Vi behöver ju inte bli utan körkort på kuppen.
Anton: Körkortet kan jag ta om, Mirjas pappa kommer aldrig tillbaka.
Det kallar jag kärlek.

Utgöra sin lilla skillnad
Efter att jag igår kväll berättade till Anton att en av mina vänner hade hamnat i en väldigt tråkig ekonomisk sits. Kontaktade han vederbörande och erbjöd sig att spela in pengarna genom att åka runt och Trubadura på helgerna. Det kallar jag kärlek.

Alla hjärtans dag är INTE kärlek
Jag ligger alltid en månad före eftersom jag jobbar på ett månadsmagasin. Så här inför Alla hjärtans dag kommer jag osökt att tänka på vad kärlek är och vad jag vill göra för min kära Anton på just denna dag. Det är ingen hemlighet att jag inte samtycker till den kommersiella biten som smutsat ned alla hjärtans dag. Helt enkelt ytterligare en dag för handeln att få in lite stålar. Jag bojkottar alla hjärtans dag - till viss del. Jag tycker att det här är en dag som egentligen borde komma spontant för att ha betydelse. Därmed säger jag inte att man inte kan nyttja dagen. Gör något  från hjärtat som passar din partner som handen i handsken eller kolven i cylindern, som jag skulle vilja uttrycka mig.


Frid och lycka!

RSS 2.0