Is this real life?





Har ni sett den? Den stackars killen som varit hos tandläkaren? Lika frågande känner jag mig idag. "Is this real life?" (Nyper mig i armen och skriker demonstrativt AJ på toppen av mina lungor) Ta mig fan - det är det!

Idag mina kära vänner säger jag “Hejdå” till kontoret på Guiden. I samma andetag som jag säger det gör jag allt för att hålla mig från att kasta ut den här datorjäveln genom fönstret. Viljan att känna den enorma tillfredställelsen när den går i tusen bitar mot asfalten i Swedbanks entré - är enorm. Dock fortsätter jag mina steg, ut genom dörren,  utan ett enda datorkast. Onsdag 29 juni återkommer jag för att dela ut tidningen men sedan är jag fri - hur länge det återstår att se.


Tack Guiden för det gågna året!



Kommentarer..



Alexandra undrar om min 37 punkter som jag ville förändra i livet
Ja du, det är ju så många punkter, jag har alla uppskriva bara för mig själv men det innefattar allt från förlåtelse, ändra på fula vanor, bli ekonomisk, vara ärlig även i de knivigaste lägena, tänka före jag agerar, aldrig höja rösten, låta andra människors dåliga beteende stå för dem själv, inte försöka hjälpa den som inte vill bli hjälpt. Inte förändra andra människor. Bidra till att dom jag älskar kan blomstra fritt, vara fri, backa och se situationer från alla synvinklar och agera efter det som är bäst för alla. Uppskatta mig själv, inte vara materialistisk, inte vara skeptisk, bli en positiv realist, och mycket mycket mera.. starta pensionssparande, köpa minst en aktie, ;) massa massa :)

Sandra undrar hur jag kan vara så glad
Att avklara punkterna ovan har bidragit. Sedan att se livet som så enkelt det faktiskt är. Vad du gör det till. Var gnällig och bitter och ha ett gnälligt och bittert liv eller peka finger till bitterheten, hoppa jämfota med tummarna under armarna, shotsglas runt ögonen och sockerbitar som tänder - vem tror du har roligast? Vem tror du blir lyckligast?




My roller coaster life



Mattematik A AB
Jag är fast i den tron att ingen olycka för med sig olycka. Kan låta som att jag talar emot mig själv men låt mig förklara. Allt de som har varit negativt i mitt liv, ungdomskärleken som somnade in, missbruk, otrohet, sjukdom, dödsfall, fall. Ja, allt vad som olycka kan tänkas innefatta - har en annan innebörd idag. Faktum är att alla dessa element inte gjort annat än att bidra till att jag idag uppskattar livet mer än många andra. Det gör alla problem enkla att lösa. Resultatet har blivit att problemen inte längre är problem utan mer som en busenkel ekvation i matte A.

Att vara positiv
Jag fick idag veta att jag har förhöjda värden, vilket tyder på att jag har struma. Äntligen - var lustigt nog min känsla. Det är enklare att veta vad man har och göra något åt det än vara lyckligt ovetande. Hade en känsla av att det skulle komma att bli några provrör till. Jag ska ta TRE rör, VARJE dag, i en VECKA. Men, lika glad är jag för de. Jag gillar nämligen inte folk som skyller ifrån sig. Jag tänker bevisa att man trots att man är sjuk kan vara glad, älskvärd och tänka efter före. ;) Jag är som en filbunke med en sylt-smiley och har haft struma troligtvis i flera år. Vad jag vill säga är att livet är allt vad du själv gör det till....

Ad astra!









Brunbrända ben..




... och smält glass
Ingen har väl missat att det är +30 i Bodegan. Solen skiner och turkiet-resorna avbokas.
Själv sitter jag instängd på ett välkonditionerat kontor med samma vanlig utsikt. Agda 90 med pattarna i vädret på ballen mittemot. Solsidan, hon bor på solsidan. Tröstar mig med en somrig bild.

Det gick väl...





...sådär med träningen

Jag är ju jojjobantarnas mästare. Älskar mat och hatar att röra på mig. En och en halv månad per år bantar jag, för att åter igen kunna proppa mig full med livets alla go-saker resterande tiden av året. I år har jag dock varit latare än vanligt. Jag drar nu igång en till dietvända och tänke ta mig ut i motionerarnas oprövade land - mitt Mecka, vanligvis under hösten, elljusspåret. Men. Det går inte bra för mitt lag. Se bild ovan på underteckands fotleder. Höger respektive vänster. Ajajaj...


Vilken lycka!



Anländanden...
Det är mycket som har anlänt. Mycket som har hänt. I dessa dagar som faktiskt är dom bästa i mitt liv. Jag har inte bara haft mina närmsta vänner om kring mig. Jag har även haft lyckan att vara omgiven av den finaste juvelen på jorden - Anton. Det tillsammans med god mat och dryck i dagarna 6 har bidragit till att lyckligaste dagen i mitt liv har anlänt. Men, det är inte det bästa av allt.

Alice
Luma och Peter blev stolta föräldrar till underbara Alice den tredje juni kl 23:26. Hon var 49 cm lång och vägde 2720 gram. En otroligt vacker donna som jag ser fram emot att lära känna. <3 All lycka till er!


RSS 2.0