Jag lovar dig...




Allt vi tar för givet

Ibland går inte allt som man tänkt sig. Livet tar vändningar som kan vara förutsedda, oförutsedda eller helt enkelt bara olyckliga. Det är då vi behöver kraften. Kraften vi samlar på oss i små stunder av ro och samvaro med (eller utan) människor vi älskar. Utan dom stunderna förlorar vi viktiga reserver. Reserver som vi behöver när dessa olyckliga stunder möter oss. Exempelvis om vi överraskas av cancer och plötsligt inte längre tar någonting för givet.

Det som betyder mer efter varje motgång
Solen och luften. Havren som killar utsträckta handflator när man genar över grannens åker. Doften av ren tvätt. Livets små och stora, goda ting. Den förändringen av känslor som man upplever när livet plötsligt tar en oförutsedd vändning är något jag vill att man ska ta med sig och leva med resten av livet. Ett uppvaknande eller en ”käftsmäll” kan vara den finaste gåvan du får. En gåva som plötsligt kan få dig att le åt smutsiga kalsonger på toalettgolvet, samma kalsonger som dagen före gjorde dig ursinnig. Alla har någon gång ångrat sig och insett att man tagit livet och små saker för givet och inte visat uppskattning. Men det är när vi står där, känner oss dum och inser värdet av livets alla goda ting som vi ska suga åt oss av känslan. Känslan av uppgivenhet. Ta med oss den och förvara den långt in i hjärtat.

Stödj forskningarna, hjälp till att hjälpa. SMSa "BESEGRA 5692" till 72988! Avsluta med ditt namn och bli publicerad. Läs mer på www.tillvaron.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0